Steun ons

 

Steun Architectuurcentrum Twente

Samen bouwen aan een leefbaar Twente

Het Architectuurcentrum Twente volgt de ontwikkelingen in de ruimtelijke kwaliteit op de voet. Daarbij betrekken we alles en iedereen: burger en bestuur, stad en platteland, groot en klein, aankomende en gevestigde professionals, nu en de toekomst. We organiseren debatten, evenementen, lezingen, excursies en ontwerpwedstrijden. Zo (ver)binden we het grote publiek en experts met ruimtelijke thema’s die van belang zijn voor een leefbaar Twente.

Onafhankelijkheid en deskundigheid vormen onze grootste kracht. Ze worden gewaarborgd door de brede samenstelling van onze programmaraad, waarin ruimtelijke professionals vanuit verschillende vakdisciplines op vrijwillige basis zitting hebben.

Hoe kan ik het Architectuurcentrum Twente steunen?

Bovenstaande willen we blijven doen, zonder al te zeer afhankelijk te worden van (slinkende) subsidies. U kunt daaraan meehelpen. Heel eenvoudig, door deelnemer, vriend of donateur te worden van het Architectuurcentrum Twente. Met uw bijdrage steunt u het werk van het Architectuurcentrum Twente.

·

Als deelnemer bent u met uw bijdrage van € 500,- tot € 1500,- per jaar lid van het bedrijvennetwerk van Architectuurcentrum Twente. Het deelnemerschap geldt voor een periode van 3 jaar.

·

Als vriend bent u voor € 250,- per jaar als particulier, klein bedrijf of zzp’er lid van de vriendenkring van het Architectuurcentrum Twente.

·

Als donateur kunt u eenmalig een gift doen (vanaf € 50,-) en steunt u het Architectuurcentrum Twente op een fiscaal vriendelijke manier. Het Architectuurcentrum Twente is namelijk erkend als algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat schenkingen aan het Architectuurcentrum Twente onbelast zijn.

Bekijk wie u al zijn voorgegaan als deelnemer

Wat krijg ik terug als deelnemer of vriend?

Als u deelnemer of vriend wordt van het Architectuurcentrum Twente, dan staat daar natuurlijk iets tegenover. Wat dat is, verschilt per manier waarop u ons steunt. Lees hier meer over onze tegenprestaties.

Ik wil mij nu aanmelden als deelnemer of vriend

Aanmelden gaat simpel via onderstaand formulier. Vul de velden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Steun Architectuurcentrum Twente

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.