De finale is in zicht. Wie wordt de winnaar van Archi-idols 2007/2008? Lees hier welke activiteiten er nog op de agenda staan.

Zoals bekend dienen de Archi-Idols hun werk in te leveren op dinsdag 18 maart voor 16 uur bij het Architectuurcentrum Twente, Deurningerstraat 6, 7514 BH te Enschede. Aansluitend komt de jury langs om het werk te bekijken en zal de Archi-Idol 2007/2008 bepalen. De jury bestaat ook deze keer uit Alma Ploeger (BVR), Pi de Bruijn (ArchitectenCie.) en Rein van Wyllick (van Wylickarchitecten).


De expositie van de huizen die voor de familie Jansen zijn bedacht vindt plaats van maandag 31 maart t/m donderdag 17 april in het Gemeenthuis van Hengelo.


Op zaterdag 5 april vindt er overdag een kavelmarkt voor de toekomstige bewoners van Dalmeden plaats. Tijdens deze kavelmarkt zullen ook de Archi-Idols act de presence geven.


Op dinsdag 8 april wordt het werk ’s avonds extra onder de aandacht gebracht voor het college en de gemeenteraad en andere geïnteresseerden van en uit de Gemeente Hengelo, dit gebeurt tijdens de activiteit Trefpunt.


Ten slotte vindt op donderdag 10 april de eindmanifestatie plaats in de Burgerzaal van het Hengelose gemeentehuis. Tijdens deze avond wordt de winnaar van Archi-Idols 2007/2008 bekend gemaakt. Ook wordt er die avond de publieksprijs uitgereikt. Het publiek kan stemmen op de inzending zij het mooiste vindt. Tevens zal er live-muziek van showband Viento (www.showbandviento.nl) en andere gezelligheid zijn.